Aantal personen: 4
20 minuten
1 pak Chinese mie 250 gr
1 bamigroenten pakket 500 gr
schotse zalmfilet 450 gr
2 teentjes knoflook
3 eetl. ketjap asin
3 eetl. oosterse roerbakgroenten
1 zakje kruidenmix voor bami 25 gr.
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
Peper ( uit bamipakket) schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijn snipperen.
Zalm in stukjes snijden.
Knoflook uitpersen en mengen met ketjap.
Zalm marineren in ketjapmengsel.
In wol olie verhitten.
Peper en bamigroenten ca 2 minuten meebakken.
Kruidenmix toevoegen en ca 2 minuten meebakken.
Groenten in wok aan de kant schuiven.
Zalm en marinade toevoegen en ca 3 tot 4 minuten meebakken.
Mie toevoegen en alles goed doorscheppen.
Garneren met tomaat.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |